Answer:
the answer is x^3 (when you have product of powers you just add them.).

Answer:

**Answer:**

x3, because when you have the powers (in x6, the "6" is the power) then you add the powers. x3 + x6 = x9. So your answer is x3.

**Step-by-step explanation:**

Im stuck on question 43

Is 7.601 greater than 7.6010?

In how many years, will an amount double itself, if the simple interest is calculated at the rate of 10% p.a.?

Jenna jump other than 56 inches in the long jump competition at the high school track meet how many feet did Janna jump

Factor the expression and exlplain20b - 16

Is 7.601 greater than 7.6010?

In how many years, will an amount double itself, if the simple interest is calculated at the rate of 10% p.a.?

Jenna jump other than 56 inches in the long jump competition at the high school track meet how many feet did Janna jump

Factor the expression and exlplain20b - 16

Hey! Just answering so the other guy can have brainiest! Hope this helped!

Answer:

30

Step-by-step explanation:

180 = 90 + x + 20 + x + 10

90 = 2x + 30

x = 30

**Answer:**

$3.19

**Step-by-step explanation:**

so he starts with $18.90 and we know that he spent $2.95. So we will subtract $2.95 from $18.90. So we are left with $15.95. But now its says he bought 5 items with $15.95. So we will divide 15.95 by 5. So the price of the item that he bought 5 of is $3.19

If you are at a higher level you can use this method:

make and equation of: 5x + 2.95 = 18.90

with this you would subtract 2.95 and then divide by 5 just like we did above.

**Answer:**

d. 15.95

**Step-by-step explanation:**

So if one item cost $2.95 and he bought 5 other items that were the same price, we first have to subtract $2.95 from the total which is $18.90.

18.90 - 2.95 = 15.95

Now, to find the cost of the other five items we divide the amount of money left by 5.

15.95 / 5 = 3.19

So each of the other five items costs $3.19.

To find the total cost of the five items together, we multiply 3.19 by 5.

3.19 x 5 = 15.95

i don't know this answer

**Answer:**

27x+24

**Step-by-step explanation:**

distribute the 8 and add like terms (24x and 3x)

**Answer:**

BC= 5.87 (nearest hundredth)

**Step-by-step explanation:**

Please see attached picture for full solution.

So,

"at least" means that is the minimum acceptable amount. So we will use the "greater than or equal to" symbol.

Let "w" represent the width of the traffic lane.

w ≥ 12 ft.

"at least" means that is the minimum acceptable amount. So we will use the "greater than or equal to" symbol.

Let "w" represent the width of the traffic lane.

w ≥ 12 ft.