Find the slope of the line that goes through the points (-15,70) and (5,10) and (2,7) and (6,3).

Answers

Answer 1
Answer:

(5,10)(2,7)

Rise/run = 10-7/5-2 = 3/3 = 1


Therefore, the slope of the line is 1.

Answer 2
Answer: My answer was right I looked it up why you delete it?!

Related Questions

sam owns $12,000 in loans for college , the interest rate is 8.25% and the loan will be paid off over 6 years . How much will he pay altogether?
How to write 7/8 as a percent
On the first day of June there were about 16.85 hours of daylight in a city. Five months later there were about 5.50 hours of daylight. What was the percent decrease?
When might it be useful to know how to find the area of a real-life composite figure?
A recipe requires 2.5 cups of peaches for 6 servings. What amount of peaches is required for 1 serving?

Help me please!Choose the statement that best describes the information displayed in the table.
A) The foreign-born percentage of population was the highest in 1910.
B) The percentage of foreign-born individuals in the US has remained unchanged.
C) Over the past 30 years, the foreign-born population in the US has been decreasing.
D) From 1910 to 1960 the percentage of foreign-born individuals in the US was increasing

Answers

A, the highest point on the chart was in 1910

8 (40+7) = ( 8. ) + (8 7

Answers

the first part is 8 x 40=320
8 x 7=56
320+56 and i am not sure what you have going on on the other half

$69 shoes; 6% tax whats the total

Answers

73.14 $ knowing that the tax would be 4.14$, added to 69$ would be 73.14$
the total of the shoes would be 73.14

If x represents hours worked and y represents total earnings in dollars, then the equation that corresponds to the earnings of someone who makes $12.75 an hour is___.A. x = 12.75y
B. y = 12.75x
C. y = 12.75 + x
D. y = 12.75/x

Answers

The correct option is B. y=12.75x

cuz, y = total earnings

and x = hours worked

so total earnings(y) should be equal to the amount of money paid for an hour(12.75) * number of hours worked

Matthew goes hiking every 12 days and swimming every 6 days. He did bothkinds of exercise today. How many days from now will he go both hiking and
swimming again? Can you please explain how you do this?

Answers

The next 18 days because your trying to see how many days it is until he does BOTH

Make a ten or a hundred to add mentally 339 123.

Answers

339,323 is the answer because i chose 200 as the hundered.